середа, 25 березня 2020 р.

Карантин продовжено




    Завдання для дистанційного навчання
п/п
Предмет
Зміст, обсяг роботи
1
Навчання
грамоти
Аудіювання. Узагальнення знань і умінь учнів із розділу. Ознайомлення з дитячою періодикою. Поняття про риму. Удосконалення читацьких умінь.  Читання текстів із відповідними настроєм та силою голосу. Вибіркове читання. Розповідь на основі власного досвіду.  «Український прапор» З.Мензатюк, відповідати на питання, переказувати; вивчити напам’ять вірш Т.Г.Шевченка «Тече вода з-під явора»; Л.Українка “Три метелики» читати і виконати тестові завдання.
Загальні відомості про Лесю Українку (аудіювання). Ознайомлення з поняттям «персонажі твору»; оцінка дій персонажів. Вибіркове читання.
Розповідь на основі прочитаного твору. Вибіркове читання.  Виразне читання віршів. Робота з дитячою книжкою (твори сучасних дитячих письменників).
Закріплення уміння писати малі літери з прогнутим плавним елементом — л, м, я та малу літеру ґ. Письмо слів і речень із ними. Закріплення уміння писати малі літери з овалом — о, а, б, ф. Письмо слів і речень із ними.
Закріплення уміння писати малі літери з півовалами — с, є, е, х, ж.
Виконання лексико-граматичних завдань.

2
Математика
Порівнюємо математичні вирази. Творча робота над зада­чею (с. 104).
Вимірюємо масу предметів. Кілограм (с. 105).
Вимірюємо місткості посудин. Літр. Розв’язування задач. Перевіряємо свої досягнення. Узагальнення і системати­зація знань учнів (с. 106-107).
Записуємо задачу коротко. Підбір опорної схеми до задачі     (с. 108).
Досліджуємо властивості величин. Ціле і частина. Визна­чення довжини ламаної. Розв’язування задач (с. 109).

3
Я Д С
Україна – моя Батьківщина.
Україна – незалежна держава. Моє місто. Природа рідного краю.
4
Техноло
гії
Весняний хоровод. Український віночок. Вирізання за шаблоном. Створення весняного віночка за зразком чи власним задумом (кольоровий папір)
5.
Іноземна мова
Вчити і писати букви, які вивчили раніше..Навчитися писати слова з теми «Родина». Читати слова в підручнику. Намалювати ілюстрацію до тексту.
6.
Музика
Розучування пісні І.Кириліної «Засмутилось кошеня».
Слухання музики  В. Філіпенко «Прийди, прийди, весно красна».
«Вийди, вийди, сонечко».

7
Фізична культура

Організовуючі вправи. Вправи для розвитку координації. Вправи для профілактики плоскостопості. ЗРВ для формування правильної постави.


Немає коментарів:

Дописати коментар