четвер, 8 лютого 2018 р.

Карантин

Чим зайнятися у вільний час дітям ?
Оптимальним заняттям для дітей у вільний час має стати активний вид відпочинку. Краще всього якщо це будуть спортивні ігри, такі як футбол, волейбол, баскетбол, теніс (великий і настільний), бадмінтон і т.д. Для цих ігор не потрібно понад складних майданчиків чи спортивного інвентарю, все досить просто і головне (для батьків) дешево. 

Діти повинні розвиватися не тільки фізично, а й розумово, для цього Ви можете запропонувати їм розгадати ребуси або головоломки, які можна знайти в дитячих кросвордах або журналах. Крім того, є комп'ютерні ігри, в основі яких лежать ребуси, вимагають логічного мислення. Однак краще віддати перевагу ребусам, які виконані на папері, так як комп'ютер негативно впливає на дитяче здоров'я. 
Цікавим дозвіллям діти вважатимуть різні активні ігри, такі як - жмурки, квача або Козаки-Розбійники. Всі вони побудовані на тому, щоб діти більше рухалися на свіжому повітрі, а також проявляли кмітливість і хитрість. Якщо дитина погано запам'ятовує правила, то надрукуйте їх на красивому листку паперу прикрашеному тематичними картинками, таким чином, діти зможуть разом прочитати правила і по них зіграти в гру. 
Прекрасним різноманіттям для дітей стане похід в зоопарк, цирк або в парк атракціонів. Цей захід можна назвати справжнім святом для дітей, так як навряд чи Ваші діти часто бачать диких тварин наживо або катаються на запаморочливих каруселях. Крім того не потрібно забувати про те, скільки позитивних емоцій вони отримають за один тільки день. 

Немає коментарів:

Дописати коментар